WORM vertienvoudigt prijzen

Persbericht: WORM vertienvoudigt prijzen

In het kader van de crisis worden de prijzen van stichting WORM in Rotterdam op 24 maart 2009 vertienvoudigd. De prijs van een biertje zal bijvoorbeeld 17 euro gaan bedragen, een Natte van IJbier komt op 30 euro en Fritz Cola gaat voor 20 euro per flesje van de hand. Ook alle overige prijzen worden 10x zo hoog. WORM wil proberen om de prijs van het bier meer in balans te krijgen met de werkelijke kosten: transport, afvoer, personeelskosten, water etc.

Om de shock voor het publiek enigszins te verzachten is de entreeprijs op 0 euro gesteld. Ook verleent WORM het publiek onbeperkt krediet om de drankjes te kunnen bekostigen en (voorlopig) op het huidige niveau te kunnen blijven drinken en consumeren.

Met dit persbericht opent WORM de aankondiging van een nieuwe reeks programma’s, getiteld ‘Systems Crash‘. De serie avonden gaat in op de vraag of de huidige maatschappij is vervallen in een eng geloof in Systeemdenken; financiële-, veiligheid-, afreken-, computersystemen; het zijn allemaal geconstrueerde werkelijkheden met hun eigen waarden en normen, soms mijlenver van de dagelijkse realiteit, maar kloppend met zichzelf.

Eerste avond op 24 maart is de Duitse publicist Stefan Heidenreich te gast. Hij schreef oa (samen met zijn broer Ralph) het boek ‘Mehr Geld‘ waarin op onthullende wijze het ‘geldsysteem’ en de opgeklopte economie ontrafeld wordt. Het is een van de eerste boeken rond de actualiteiten van de financiële crisis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s